Nieuws

Mazda CX-3 verkozen tot 4x4 Crossover van het Jaar 2015 door de Belgische pers

Mazda CX-3 4x4 Crossover van het Jaar

De Mazda CX-3 werd door een jury van gespecialiseerde journalisten verkozen tot 4x4 Crossover van het Jaar (in categorie A).

Mazda België geeft elke werknemer een MX-5 voor een week

Mazda MX-5 Testritten voor werknemers

Mazda Logistics Europe, het Europese logistieke centrum voor Mazda, en Mazda Motor Belux geven elk van de 380 werknemers, bedienden en arbeiders, de gelegenheid om één week met de nieuwe MX-5 te rijden.

Mazda stelt lichtgewicht MX-5-concepts voor op SEMA

Mazda MX-5 Concepts op SEMA 2015

Op de SEMA-beurs 2015 in Las Vegas onthulde Mazda vandaag twee designconcepten op basis van zijn gloednieuwe MX-5: de MX-5 Spyder en MX-5 Speedster. Beide studiemodellen tillen het concept van een lichte en leuk rijdende roadster naar een nog hoger niveau door nog meer gewicht af te werpen en de openluchtfilosofie tot het uiterste te drijven.

Mazda RX-VISION sportwagenconcept met wankelmotor

Het wankelmotor-sportwagenconcept RX-VISION wijdt de rotatiemotor SKYACTIV-R van de volgende generatie in, alsook Mazda’s visie op het ultieme ontwerp voor een achterwielaangedreven sportwagen met de motor voorin. De RX-VISION beleeft zijn wereldpremière in Tokio en werpt zich op als een toekomstvisie die de ziel van Mazda belichaamt.

De RX-VISIO...

Mazda R100 in Spa Six Hours

Spa Six Hours

Op zondag 20 september nemen er twee Mazda R100 met wankelmotor deel aan de Masters 70s Celebration race in Spa-Francorchamps.

Mazda op Salon van Frankfurt 2015

Persdossier IAA 2015

De Mazda KOERU cross-over-conceptcar beleeft zijn wereldpremière op de 66e editie van de IAA en biedt een blik op de toekomst van het Mazda-gamma door zijn boeiende interpretatie van de ‘KODO–Soul of Motion’-stijl van het merk.

Press Kit MX-5 2015

DE MAZDA MX-5 IS DE MEEST VERKOCHTE ROADSTER UIT DE GESCHIEDENIS EN WIL DAT OOK BLIJVEN. MAZDA GAF ZIJN LEGENDARISCHE ROADSTER EEN AGRESSIEVERE LOOK EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE, MAAR BLEEF TROUW AAN ZIJN BEPROEFDE CONCEPT VAN EEN BETAALBARE, LICHTE EN EENVOUDIGE SPORTWAGEN. EN VAN PUUR RIJPLEZIER.

Mazda onthult in Frankfurt nieuw crossover concept

Op de 66e Frankfurt International Motor Show (IAA) zal Mazda de Koeru onthullen als wereldpremière. De Koeru is een nieuwe crossover SUV-conceptcar die een duidelijk statement maakt in een steeds populairder en steeds competitiever segment van de markt.

De volledig nieuwe Mazda CX-3

De volledig nieuwe Mazda CX-3 richt zijn pijlen op het segment van de kleine SUV's met een geslaagde combinatie van technologie, design en een flexibele, bestuurdergerichte benadering.

 

Mazda featuring in interactieve videoclip – Born as Rebels by Kjell

De Mazda2 Tomorrowland Edition en de gloednieuwe MX-5 spelen een rol in de interactieve videoclip van de song “Born as Rebels” door Kjell. Kjell is eigenlijk Kjell Bracke, een Vlaams topmodel dat op de catwalk heeft gelopen onder andere voor Chanel en Dolce & Gabbana en dat ook de cover van magazines als Elle, Marie Claire en het Duitse Vogue te zien was.

Join the Journey in de Mazda2 Tomorrowland® Edition – slechts 100 exemplaren

Naar aanleiding van de samenwerking met Tomorrowland®, het wereldbekende muziekfestival, lanceert Mazda Motor Belux een op 100 exemplaren gelimiteerde versie van de Mazda2, de Tomorrowland® Edition. Het gaat hierbij om een 90 pk 1.5 SKYACTIV-G met handgeschakelde versnellingsbak in Skydrive-uitvoering, compleet met Dynamic Pack (met onder andere MZD Connect, Privacy Glass, mist...

Mazda2: Lease Car Of The Year 2015 – Economy Segment

Op donderdag 23 april bekroonde leasemaatschappij Alphabet de Mazda2 met de titel Lease Car of the Year 2015 in het Segment Economy. Om tot deze uitslag te komen werden de genomineerde voertuigen, gecommercialiseerd in België tussen 1 februari 2014 en 31 januari 2015, grondig geëvalueerd op hun potentieel voor bedrijfsvloten. Op 19 maart voerde de 12...